lördag 7 november 2009

Sju sanningar..och en award..


Jag har fått denna award av gulliga Ellinor med bloggen Gillberg och med den följer en utmaning att berätta sju sanningar om mig själv1. Jag är extremt morgontrött, och då menar jag extremt!!! Tycker att det borde vara förbjudet att gå upp före kl 09.00 på morgonen, och jag fullkommligt älskar att ligga kvar och dra mig i sängen.2. Jag har tidigare haft ett jättemysigt och gulligt café som hette Choklad & Passion, som jag hade tillsammans med en kollega i ett par år, kan sakna det ibland, men saknar mest mina 2 underbara arbetskamrater..3. Jag drömmer om att ha något nytt, eget igen, kanske en gårdsbutik..har ju en hel ladugård, men oj, så mycket jobb det är med den..men en dag så..4. Jag har en förmåga att se hur något kan komma att se ut när det är klart oavsett hur hemskt det ser ut innan, jag har oftast renoverat färdigt, flyttat in och möblerat och klart innan man hinner blinka..ja i min fantasi då förstås..i vårt hus t.ex är övervåningen redan klar, en ny trädgård är anlagd, altanen byggd, och en fin stensättning utanför..ja, det är bra att ha fantasi ibland..eller är det kanske bara typiskt kvinnligt!5. Jag är hyffsat musikalisk, ganska duktig på att hålla en stämma..och att sjunga..

6.Har mycket idéer på saker som jag ska göra här hemma, men är dålig på att få tummen ur och få någonting gjort ibland..

7. Att jag fortfarande ibland förundras över att jag har gift mig med min J, som var en väldigt god vän i många år innan det blev kärlek..det känns helt offatbart ibland, men det är helt underbart och fantastiskt vad kärleken kan ställa till det bra ibland..

Ja, det var sju sanningar om mig,Ska skicka denna award vidare till några bloggar som inspirerar migI Emmas Vita hem


Home No 1

Det mysiga Heestrand

Anitas ljuva rum

Vill även passa på att skänka en tanke till Lotta med bloggen Huset på Heden..

1 kommentar:

Gillberg sa...

Kul att Du ville "haka på" utmaningen! Och awarden var Du och Din fina blogg väl värd!!

Intressant läsning! ;D Känner igen mig i nr 1,4 och 6. Speciellt nr6!! Jag kan vara väldigt seg i starten jag... ;D

Hoppas Du får en fin vecka!!

Kram Ellinor på Gillberg