onsdag 13 maj 2009

Hej alla kära..i lördags fick jag lite besök av min kära lillasyster..vi beställde klänning till henne till bröllopet..en jättesöt, hon kommer att bli så fin..
Sedan ville hon att vi skulle baka..så det gjorde vi..muffins med jordgubbar, skogsbär och äpple & kanel...samt kokostoppar..oj vad gott det luktade..men jag var så duktig och rörde ingenting..J & F fick fika på verandan och jag fick en XV jordgubbsshake..
Som sagt de första 5 dagarna var jag superhungrig, framför allt på kvällarna, men under helgen så bättrade det på sig och jag var inte alls lika hungrig.
Dock så tänker jag på mat och bakverk hela tiden..har blivit helt nojig och inte blir det bättre av att man ser på Leila på landet när hon steker goda kantarelltoast´s, man blir inte sugen eller så..och i skolan har jag också frestelser runt mig hela tiden..men jag kämpar..och efter första veckan så visade vågen på -5,6 kilo..tror dock inte att jag kommer att rasa lika mycket denna vecka men några hekto ska det väl bli..

Nu laddar jag för att åka till skåne i 2 dagar med mina elever så det blir till att packa kylbagen med drycker..Vad är en Cappuccino mot XV jordgubbsshake..??
Kram Michelle