lördag 26 juli 2008

Ljuva morgon...

Vaknade denna ljuva morgon av minareterna som ljöd i örat...väldigt högt. Har sovit över dessa ganska länge nu, men de ville väl göra sig påminda kl 04.40 så satte de igång, dessutom så passade de på att väcka måsarna. Fast när man hör måsskriken så är det nästan som att man känner sig som hemma på västkusten. Får väl även passa på att njuta av dessa minareter lite innan det är dags att ge sig av hem till Sverige, nedräkningen har börjat , det är bara 6 dagar kvar. Det är både vemodigt och roligt på samma gång. Vi har ju haft det så himla bra här, det känns lite som om livet har stått still har nere, som om jag har fått 8 månader, till att njuta och ha det skönt och nu ska jag hem till verkligheten igen och fortsätta mitt liv.

Hittade även lite skön inspiration att njuta till på datorn denna morgon. Från House Style och från Riviera Maison fanns mycket fint, fick lite inspiration till att ev. göra om några möbler..

I från Riviera Maison kommer dessa fina bilder, blir väldigt sugen på att göra om mitt ekbord i denna stil, det ser ut ungefär som på bilden i modellen, måla och sätta på lite beslag, kanske ev. lite text på....Hm..vågar jag det, samtidigt så är inte ett ekbord så dyrt idag, det var betydligt dyrare för ett par årsedan när jag köpte mitt. Vad tycker ni, ska jag våga mig på det? Eller är det synd? De hade även ett par fina skåp på sin hemsida som jag skulle kunna få lite inspiration av att göra något liknande med några skåp som jag har hemma.

Dena stol i Linne var väldigt fin, för att inte tala om den söta trappkorgen, väldigt fiffig!!


Denna söta pläd kommer från House Style de har väldigt mycket söta saker som jag skulle kunna tänka mig.