måndag 5 mars 2012

Allmänt förvirrad och badrumsångest...Hjälp mig genom att rösta...

I-landsproblem, JA!!! Verkligen, men ångesten har kommit över mig i julas och inte lämnat mig mer än i perioder...tack vare denna förbaskade badrumskommmod!
J säger hela tiden att han bryr mig inte så mycket, för honom är det inte viktigt, ändå har han otroligt bestämda åsikter trots att han egentligen inte bryr sig...hm..
Från början ville jag ha denna skänk från Möbelgrossen och bygga om till en kommod med två handfat ovanpå...Billigt alternativ som skulle sluta på ca 5000:- vilket är ett superpris för en kommod till badrummet som kan kosta hur mycket som helst känns det!!

Möbelgrossen
+
IKEA

Men den idén sågade min make totalt, man kunde inte ha glasdörrar i badrummet för de kunde gå sönder och det skulle samlas vatten i kryssen och jag vet inte allt som var fel...det här var ju DEN kommoden som jag bara VILLE ha!!!! Jaha bort med den...!!! Sedan skulle vi inte få plats med en kommod på 140 eftersom han ville få in både dusch och badkar...Så då försökte jag att släppa den, rörmokaren sa att ni kan få plats med en kommod på ca 1 meter  ev. 110cm, jaha, och så ville vi ha dubbelhandfat så då fick det väl bli IKEA Godmorgon/Bråviken med plats för två kranar och högblanka luckor, jag som skulle måla hela badrummet med matt vit färg...och dessutom behöva sätta in en helt modern kommod som inte alls var vad jag ville ha...
                                                    
Men efter några sömnlösa nätter både i sängen och vid datorn så försökte vi kompromissa med den här kommoden från Möbelgrossen och Bråviken handfat...jag beställde kommoden och två dagar senare fick jag panikkänslor i magen och avbeställde den...den kändes helt fel!!!!

Så bestämde mig ändå för den moderna kommoden från IKEA, men då ville jag måla hela badrummet högblankt vilket nu är både sagt och gjort och det blev jättefint och det skulle ju matcha de höglanka kaklet och luckorna i kommoden så fint och jag började förlika mig med tanken på en modern kommod!


J fixade så att  badkaret är inflyttat i badrummet så vi kunde mäta innan vi köpte kommoden om vi verkligen inte fick plats med en större barumskommod, och det blev hur mycket plats som helst kvar...vi får plats med en 140 kommod istället för på 100...och det kommer att finnas gott om plats kvar!!!!
I Lördags kväll var vi på fest hos ett par goda vänner som har fina skåp hemma från Möbelgrossen, då kläcker maken ur sig: vi köper den fina kommoden från möbelgrossen!!! 

Du får den om du vill ha den med handfaten uppepå!!! EH OK???? Får jag!! Bara att nu vet jag inte om den passar in när jag har målat hela badrummet Högblankt... 
Kommoden är ju lika matt som den färgen jag hade i badrummet från början, dessutom är ju badkaret i gammalstil med tassar och duschklyka...känns lite som stilbrott eller blir det fint att blanda med lite modernt???

ASPEN SOLVIK är som en dröm men tycker inte att det är motiverat att lägga nästan 30 000 för en badrumskommod  så då får det bli min egenkonstuerade kommod eller IKEA´s 
Så nu vet jag varken in eller ut...


Godmorgon Kommod med handfat Bråviken 140

Eller Möbelgrossens kommod 140 som också skulle passa med handfat Bråviken från IKEA eller med IKEA´s handfat Töllviken nersänkta...

Vilken tycker ni??? Rösta gärna på det förslag som du gillar bäst...HJÄLP MIG!!!
Jag är allmänt förvirrad och har beslutsångest och det är jag i ett nötskal, varför kan jag aldrig bestämma mig...
Känns som om det blev ett gnäll inlägg, men jag är mer förvirrad än gnällig!!¨
Kram På er/Michelle