söndag 19 oktober 2008

En vecka kvar...

Tills flytten, och 5 dagar tills min älskling kommer hem från Istanbul, jag längtar så efter honom..trodde inte att jag skulle få träffa honom förrens till jul, men nu kommer han hem på torsdag och jag kan knappt vänta, det är så tomt utan honom. Så nästa lördag ska vi sova första natten i huset..för då går flyttlasset..
Jag älskar den här bilden från Lexington,

den är dock inte från i år utan har väl 1-2 år på nacken, så försökte återskapa lite av den här miljön i vårt sovrum i lägenheten, fast det blev väl inte direkt lyckat. Dock har jag fina rutiga flanellakan från Lexington i brunt, Lexingtonkuddar samt fina plädar, men rummet var liksom för litet, så det kom ju inte ens i närheten av den här känslan.
Dessutom fick jag en jättefin renfäll i Julklapp som jag och mamma köpte på Julmarknad i Huvudstaden, som jag lade så fint på golvet. Den låg där och var så fin, mjuk och vacker...Men som den fällde..kanske därför det heter renFÄLL, trots att den skulle vara behandlad och man skulle hänga ut den på vädring då och då så att den fick lufta sig, så hjälpte det inte..J höll på att bli tokig..
och bönade och bad att vi skulle ta bort den från golvet, för håren var verkligen överallt, kläder, strumpor, möbler..men den var ju SÅÅÅÅ fin på golvet, men tillslut så tröttnade även jag så den hamnade på väggen över sängen istället.

Men nu har man ju ett större rum med vitt golv, så man kanske ska göra ett nytt försök, iaf under höst och över jul, så får se om jag kan lyckas bättre nu..jaja vi får se vad det blir utav det..

Idag har jag ägnat hela dagen till att packa här hemma, det har ösregnat hela eftermiddagen så det har varit helt ok, men nu är klockan mycket och det är läggdags..Kram Michelle