torsdag 30 oktober 2008

Jag har blivit utmanad av den mysiga bloggen I Emmas vita hem, Emma har själv genomgått samma renovering nyss som jag själv, dock har hon kommit lite längre än jag själv men det är så kul att hämta lite inspiration från hennes fina hem..det tog några dagar innan jag fick tummen ur att skriva detta inlägg, men får skylla på arbetet..

Regler för utmaningen som följer.

Länka till den som utmanat dej och sett in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv alldagliga som knasiga.

Utmana 7 stycken bloggare i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.1.Jag har samlat på alla svenska bröllopsmagasin som har kommit ut sedan 1997, jag har alltså ganska så många, det är iaf väldigt få nummer som inte finns i min samling. Anledningen till detta var nog att jag är konditor och ville åt ev. bilder på tårtor, har även arbetat med väldigt många bröllop så det har liksom blivit som ett litet intresse. ( det finns självklart några amerikanska tidningar också)..

2. För 6 månader sedan visste jag knappt vad en blogg var för något, men av en slump så hamnade jag på en inredningsblogg och vips så var man fast. Ett, tu, tre så hade man med för mycket fritid i Turkiet lyckats att skapa sig en egen..Nu har man blivit besatt...

3. Min kärlek i livet blev min denna helgen för 3 årsedan, innan var vi bästa vänner i ca 7 år, fast vi har känt varandra sedan 7:e klass då vi gick i samma franskagrupp. Plötsligt så såg vi varandra med nya ögon. Det är det bästa som har hänt mig!

4. Jag sjunger sopran i 2 körer..jag älskar att sjunga!!

5. Jag älskar att laga mat och baka..för det mesta iaf..men det finns inget som jag älskar så som pannkakor..jag tröttnar aldrig!

6. Jag är extremt morgontrött...är jag ledig vänder jag lätt på dygnet..

7. Jag har en gång förätit mig på hummer så att jag fick sakärk...(läses baklänges för känsliga)..

då åt jag 8 st hummerstjärtar, jag jobbade på en lyxkryssare på den tiden, varje vecka var det hummerkväll, jag var hungrig och det som fanns närmast till hands var hummerstjärtar, dessutom var det rejäl sjögång, jag blev jätte sjösjuk och sedan ville jag inte se åt hummer på länge..varje vecka vi hade hummer var en pina efter det.Jag skickar utmaningen vidare till

Vaniljdrömmar


Lottens vita och grönaHome no.1anitas ljuva rum


">Det mysiga Heestrand

Hjärtan på tråd

Kramar Michelle