onsdag 20 augusti 2008

Inredningsbutiken 2 Fröknar

Har ni inte varit där så åk dit! Jättegullig gårdsbutik som heter 2 Fröknar i Rotviksbro, mitt emellan Uddevalla och Lysekil. Så mycket fina saker! Fanns massor som jag ville ha, sådan tur är att jag åker den vägen förbi när jag åker hem från jobbet varje dag, det blir ett perfekt stopp när det suger i shoppingtarmen..(Vilket det ju gör konstant i min!)Fick lov att ta lite bilder från deras fina butik..så håll till godo..På övervåningen hittade man den här underbara miljön, fick även lite inspiration till min egen övervåning hur man skulle kunna göra iordning, då vår vind liknar den här lite. 2 Fröknar tyckte dock att det inte var så påfyllt i hyllorna på övervåningen, fast jag tyckte allt att det fanns en del, fast ser med spänning fram mot fler vackra saker..
På nedervåningen har de även en liten Cafédel, där man kan njuta av hembakad kaka samt en kopp kaffe serverat fint på bricka, det kunde jag och mor förstås inte motstå!
Så det var allt för idag..fast det var inte så lite..nu ska jag sätta igång och måla några så fynd samt lite gamla grejer i hemmet som ska få vit färg på sig..mer om detta i ett annat inslag..kram på er allihopa...