torsdag 22 januari 2009

Spegel, spegel på väggen där..

Har målat om en spegel som är ett gammalt loppisfynd. Den hade en grålila färg innan men nu har den fått den stora äran att få bli vit.


Har även fått upp en spegel över matbordet, nu ska vi bara se till att få upp vår stora, vackra majolika lampa som har hängt här i huset i alla år..den ska hänga över matbordet fast den är väldigt tung så vi måste ordna ett extra bra fäste till den..så den inte dimper ner i maten..

Vy över mathörnan..


..har även denna veckan införskaffat hyllplan från Ikea som ska upp i köket samt en barstol..det blev dock ingen Tolix som jag ville ha, utan J ville ha en stol NU och inte vänta tills jag hade hittat MIN STOL som jag vill köpa..Så då blev det en INGOLF..ja, ja ibland får man helt enkelt ge sig..Ska dock säga att det är inget större fel på Ingolf, det är bara det att han inte heter Tolix..J vill så väl och vill gärna handla saker för att vara snäll..men ibland hade det varit bättre att han frågade mig ..så slipper det att bli fel när han handlar...(vadå ego!!) Jag vill helst att han inte ska handla några saker till hemmet utan att jag ska ha ensamrätten på det, men jag förstår att det är ganska egoistiskt av mig..men det är så jag funkar..vill ha totalkoll på vad som ska in i detta hemmet..vet inte om det är det som kallas för "gemensamt hem "..skulle kanske inte tro det..men som sagt det är väl grava I-landsproblem..J köper saker och jag har inget pokerfejs och sågar honom vid fotknölarna med en gång..för att han köpt något "fult" eller "fel"(och älskling, jag vet att du läser det här..jag älskar dig ändå..) och det är tur att han känner mig så väl så att han kan se igenom min fel och brister..haha..


Är det fler än jag som vill ha ensamrätten på inredningen i hemmet..?? Eller har ni det så bra att era män aldrig handlar något hem utan bara betalar*S*..


Nu ska jag gå och sova..kram från en "Egoist"
Tolix

VS


Ingolf