torsdag 11 september 2008

Lite uppdatering..

Denna veckas arbete har resulterat i allt dettaIkväll har vi målat pärlsponten i vardagsrummet första gången med färg, det täckte bra och vi hade ju grundat innan också, men det blir en strykning till på lördag så ska det nog täcka bra.Dessutom har vi fått upp en del pärlspont i hallen, och grundat den igår kväll, idag har de även lagt värmeslingor i hallen och badrummet och flytspacklat det. En luftvärmepump är också installerad

Sedan har jag fått in mitt efterlängtade fönster mellan vardagsrummet och det som ska få agera sovrum tills den dagen vi får gjort i ordning övervåningen.


Utsikt från vardagsrummet

Sett från sovrumshållet...
Vår snälla kompis Henrik har i dag gått lös med röjsågen..en igenväxt trädgård fick hallonsnåren nersågade,,en början iaf.Dessutom har köksön kommit på plats...och vi väntar också på att kyl och frys ska dyka upp i hålet under skåpen, den gamla spegeldörren var klädd med massonit på ena sidan som vi nu har tagit bort, bakom dolde sig denna dörrmålning i en senapsgul färg..vackert...nja..påminner mest om barnbajs..


Detta var lite vad som hade hänt de senaste dagarna, det känns iaf som om det börjar likna ett hem mer än ett renoveringsobjekt mer och mer , så det känns skönt. Nu ska jag krypa ner strax för jag ska upp tidigt och jobba,,har nästa fått lite nackspärr av allt takmålande också..kram på er..