måndag 6 april 2009

Trädgårdsdrömmar..och slit..

I helgen har vi hållit på för fullt och just nu känns det som om hela huset är upp och ned..men nu har man äntligen påsklov så ska väl hinna att rätta till det..I helgen har det krattats, målats, slipats, oljats, skruvats sängar, planterats och högtryckstvätten har gått för högvarv, packats upp packning från Turkiet som fortfarande inte hade kommit upp ( ja, ja vet..) så listan kan göras lång..vi har verkligen grejat precis hela helgen..

Sedan skulle jag så gärna vilja ha en trädgunga, vi har en jättestor gran, fast funderar på en vit lite amerikansk gunga..det hade varit fint..men på Klassiske Orangerier i Danmark fanns det lite annorlunda hänggungor..men för annorlunda plånböcker oxå..jösses så dyra de var..mellan 50-100 tusen för en gunga..lite och ta i kanske..

Blev dock väldigt kär i dessa paviljonger...så söta..

Jag har rotat fram gamla utemöbler (helt gratis) som har stått med spindelnät på sig i 30-40 år, nu ska de få bli trädgårdspynt...
Samt lite andra saker som har åkt fram från ladugården är en gammal zinkbalja som ska få lite blommor i sig och en gammal mjölkpall..Denna soffan var förut röd..nu e den vit..

En konversation som jag och J hade under helgen :

-Älskling! Du vet den där spegeldörren som var lite skadad, som vi plockade upp ur containern som snickarna hade slängt i...
-Ja,
-Kan vi ta fram den ur ladugården?
-Vad ska du med den till?
-Jag ska sätta den mot husväggen med ett bord framför!
-Va??
-JAG SKA SÄTTA DEN MOT HUSVÄGGEN MED ETT BORD FRAMFÖR!!!!
-Så du ska ha en dörr i trädgården??
-Jaa
-Vet du, att folk som kommer hit kommer tro att vi inte är riktigt kloka om vi har en dörr i trädgården!!!!!!!!!!
-Det får dom väl tycka då...men det kommer att bli jätte fint...!!!!!
-Ja ja,inte nu i alla fall vi får se nästa helg..du hittar då på...

Hm..vi får se om jag orkar att gräva fram den ur allt bröte själv denna veckan eller om jag ska smörja honom med ngt hembakat..hihi.
Nä nu blir det en latte och lite njutning utomhus i form av Magazinet från Jeanne dárc living...(finns att köpa hos 2 rara Fröknar)
Kram Michelle