söndag 8 mars 2009

Mina favoriter..

är ändå mina Kitchen Aid produkter...i 10 års tid har jag drömt om att ha ett kök med röda Kithen Aid produkter...och nu har den blivit verklighet..




Och jag använder dem varje dag!!! Det började med Assistenten som var en present från min Underbara kollega H som jag drev Café Choklad & Passion med..som dock inte finns längre...sedan köpte jag själv matberedaren..sedan har jag fått övriga i present av min älskade J i följande ordning..Kaffemaskin, Mixer, och på samma gång fick jag Kaffekvarn och Brödrost..han är verkligen snäll min J..Det enda han oroar sig för är att jag ska tröttna på färgen och vilja byta ut dem..Och ja det skulle vara till Rosa då...Nejdå..jag är så kär i mina röda kärlekar...Visst kan man tycka ett det är mycket pengar, men varför ska man ha köksmaskiner som är fula och som man gömmer långt inne i ett skåp, som man bara tycker är jobbigt när man ska dra fram dem, då blir det inte att man använder dem..Hur många av er känner inte igen er!

Jag använder mina varje dag i stort sett!!



Min samling är i stort sett komplett och jag fullkomligt älskar dem..men på min önskelista står nu lite köksredskap som glasskopa, konservöppnare m.m

Men drömmen vore ju att få inreda en liten sommarstuga med vitt kök och dessa produkter..


En Smeg Tvättmaskin



Smeg Kylskåp




En Diskmaskin



En Rosa Kitchen Aid


Och en Rosa espressomaskin..

Jösses så gulligt... och allt kan man faktiskt hitta hos Bagaren och Kocken

Men som sagt..man måste ju få drömma så du kan vara lugn J...Kram Michelle