fredag 21 augusti 2015

Williams dop, dukningen!


Hej! Vi valde att ha Williams dop i Lyse församlingshem då det blev enklast då vi inte hade så mycket köksutrustning och grejer i vårt hem som vi behövde! Helst skulle jag vilja haft partytältet i trädgården men jan kom hem från Bryssel dagen innan och det hade helt enkelt blivit för jobbigt att fixa! Men med lite vita lakan, spets och lite pompoms så blev ju även det så annars rätt så tråkiga församlingshemmet riktigt fint! Kram Michelle


Williams dop!Hej! Lite bilder från Williams dessertbordet. Då jag inte hade så mycket bakgrejer i Sverige fuskade jag lite med lite färdigköpt som jag piffade upp oreo cookies & vanijwafers som jag doppade i lite Candy melts för att pigga upp och matcha in!! Men jag bakade lite iaf Citron & blåbärscupcakes, ballerina cakepops, 2 sorters macroner, drömmar & tårta!

Som ni ser så gick färgtemat i vitt ljusblått och mintgrönt!

Kram Michelle


Redo igen!!


Hej! Nu var det extremt längesedan jag bloggade och orsaken är helt enkelt ingen ork, lust och inspiration till att blogga! Nu har vi varit ett år i Bryssel, jag har blivit 2-barnsmor, sömnen börjar att bli lite bättre och jag börjar att känna att bloggen nog skulle kunna få ett nytt liv!! 

Vår sommar i Sverige börjar att lida mot sitt slut och den 1/9 åker vi tillbaka igen jag och barnen, ska bli skönt att komma hem till sina grejer igen, men såklart tråkigt att lämna familj och vänner!


Kommer att i det närmaste dela med mig av vår sommar, Williams dop, Malvas 2-årskalas, vår Spaniensemester och givetvis lite shopping till barnen! See you soon, Kram Michelle