söndag 17 januari 2010

Inspiration och drömmar...

Hej på er... just nu sitter jag framför datorn och laddar för att städa ut resterna av julen, jag påbörjade det igår, men kom inte så långt. För jag måste säga att lika mysigt och roligt som det är att ta fram det och pynta, lika tröttsamt är det att städa bort det...bara att plocka ur granen, det är ju verkligen något som jag drar mig för. Jag har inte velat blockat bort stjärnorna i fönstret ännu för att jag tycker att det är så mysigt när det lyser på kvällarna när det är så mörkt ute...Men nu är det dags!

Men med nya nummret av Jeanne d´arc Living så är det ju inte utan att man får lite ny inspiration till både vår och drömmar..


Håller för fullt på och inreder övervningen, eller ja, bara i min hjärna alltså...
Samlar bilder på nätet och från tidningar på hur jag skulle kunna tänka mig...Jag skriver jag form här, men J är faktiskt också med på ett hörn och fantiserar, men det kanske mest är jag som samlar bilder med ideer som jag sedan presenterar för honom..hihi..
Men blev helt förälskad i dessa garderober, har funderat ett tag över garderobslösningar som vi ska bygga under snedtaket, och jag vill inte ha vanliga tråkiga garderobsdörrar, så nu blir det till att påbörja en jakt på som de säger på danska "skodder"...vi ska ju inte börja med övervåningen än, men det är ju bra att på börja jakten för det kanju ta ett tag!


Lite rosa hyacinter ska jag nog köpa hem till nästa vecka och pynta med...och kanske unna mig en vacker bukett i pastelliga färger..


Nä Michelle, res dig från datorn nu och börja med städningen, istället för att fastna i badrumsdrömmar till övervåningen..må väl alla kära bloggläsare, kram Michelle