söndag 6 september 2009

Hej på er..hm..kom precis på att jag lovade att visa vad jag köpte igår, men i denna stund kom jag precis på att jag har glömt att fota dessa saker..så får återkomma i ämnet..I helgen har det bakats och gjorts marmelad och chutney av plommon..väldigt gott blev det..
Plommonkaka, lavendelbiscotti, plommonmuffins & blåbärsmuffins ha det bakats bland annat..
Så i eftermiddags blev det fika med goda vänner..

Plommonskörd på ett otroligt vackert fat från Matteus, en bröllopspresent från kära arbetskollegor...Lavendelbiscotti..Gott söndagsfika med plommon & blåbärsmuffins...


Fina muggar och assietter från Bruka har inhandlats utav presentkort som vi fick i bröllopspresent..Ikväll har vi ätit thaimat och sett på "Män som hatar kvinnor"..superbra film..längtar till biopremiären till nästa film om 2 veckor..god natt på er, kram Michelle
Mer shoppingtips..

Här följer ett litet shoppingtips om man gillar den lite Industriella looken..måste säga att Ellos har några riktigt fina fynd..bland annat detta fina galvaniserade skåpet..och de fina lamporna..skulle kunna tänka mig alltihop faktiskt..skulle vilja ha skåpet som badrumsskåp..hm..tål att tänkas på..

Idag har jag varit på Atmosphere i Göteborg..ja säger då det, vilken affär..så mycket läckert, en dröm om man gillar den insutriella stilen..köpte dock bara 2 små saker, vad får ni se i morgon..
Hoppas ni alla har haft en härlig lördagskväll..kram Michelle