fredag 5 september 2008

Början till ett kök!

Nu har halva köket kommit på plats. Det ser jättefint ut och kommer nog att bli väldigt bra, dock är halva rummet försett med plast för att muraren håller på att lägga puts på murstocken och fixa till runt den gamla vedspisen, vi hittade även en gammal bakugnslucka som vi har lämnat in för blästring som kommer att sitta som en liten prydnad bara.

Dock känns det som om Mellanösternkonflikten är ingenting mot den som har pågått hantverkarna emellan, man har fått stå mitt i och försökt att medla..ja, ja..det verkar väl ha löst sig till stor del nu..de har även satt upp gipsskivor i hela vardagsrummet och ska börja spika pärlspont i badrummet och i taket, så nog rör det på sig..
Det känns kul när man börjar och se lite mer resultat. Här är lite bilder på början till köket, resten sätts upp nästa vecka. Det ligger lite pappa på bänkskivorna så man ser inte dem här..men nästa vecka kanske ni kan få se resten..Imorgon gör vi en liten avstickare till Stockholm för att gå på bröllop så det ska bli trevligt.

Trevlig helg önskar jag er alla..kram Michelle