onsdag 23 september 2009

Grattis..

på födelsedagen säger jag till min kära storasyster som fyller år idag Hipp, hipp, hurra..ska besöka henne imorgon efter jobbet och då ska hon få en liten present som jag hittade i den fina butiken Gräddelin som har öppnat i Trollhättan, en helt ljuvlig butik, helt i min smak..ska passa på och krama min lilla systerdotter E som bara är så go´..


Skrev för ett tag sedan om ett projekt som jag håller på med..Projektet är en ny matplats här hemma..vi har ett ekbord med skinnstolar, som har vita överdrag och det är absolut inget fel på bordet, det känns bara så tråkigt..finns ju i nästan var mans hem idag..Har ett gammalt bord med utdragsskivor från J:s mormor..det har varit klistrat en vaxduk på bordet som jag har fläckt bort på bilden..så detta är en före bild..har hunnit och skrapa bort allt klister med värmepistol och slipat bordsskivorna..benen har jag också skrapat bort all färg från och slipat, så nu ska underredet få bli vitt och bordskivorna ska få antikvax på sig..tänkte ha blandade stolar till och någon gång under hösten/vintern så ska jag köpa mig en TOLIX stol..Bara så du vet min älskade J...

Före ....efterbild får ni vänta på ett tag..


Kram på er alla Michelle

3 kommentarer:

mysiga heestrand sa...

Såg det fina bröllopsfotot på dig och din man i Bohusläningen. Det var så fint.
Bordet kommer också att bli jättefint
Kram Marita i Heestrand

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej Michelle!
Tack för de rara orden inne på min blogg.
Nu var det ett tag sedan jag var här inne och kikade och jag måste säga du har lagt in många fina inlägg sedan sist.
Ser att du hittat till Gräddelin! Visst har hon ordnat det trevligt i sin butik Annika!
...och Atmosphere!...Suck ja...vilken drömbutik. Har bara varit där en gång och det var i början av sommaren och ända sen jag var där har jag läääängtat efter att åka dit igen :)

De där vackra porslinsmuggarna du visar på bild i ett inlägg en bit ner är heelt ljuvliga. Jag kikar på dem varenda gång jag är hos Två Fröknar men tyvärr har plånboken inte tillåtit att jag köpt med mig ett gäng hem ännu.

Jag är också heeelt såld på Tolix. Likaså där, har inte skaffat någon än men drömmer om en hög shabby pall i vårt badrum.

Ha det gööör gott Michelle så hoppas jag att vi hörs och ses snart igen!

Kraaaaam, Carina

Lotta sa...

Hej Michelle.
Visst är det hemskt med dessa djurplågare!Man blir bara såå arg.Men ditt gamla bord kommer nog att bli superfint,jag är ute efter ett med barocksvängda ben som skulle passa min soffa och stolarna i köket.Men det finns aldrig till "normalpris"när man letar.Men den som väntar på nåt gott....Är nyfiken på resultatet av ditt bord.Ha en fin kväll och en bra fredag.Kramisar Lotta
PS.Nu har magasinet Jeanne de Arc kommit hem till 2 FRÖKNAR,BRUKAR DU LÄSA DET?Det är TOPPEN..DS