torsdag 19 februari 2009

Rosmarinus officinalis...

Hej!


Har nu varit i Göteborg ett par dagar, har även för första gången i mitt liv varit i Ullared..inte så farlig upplevelse som jag hade väntat mig, fanns en hel del, dock så handlade jag kanska lite i jämförelse med omgivningen som var där...men jag lyckades i alla fall få med mig lite blockljus hem samt några trälådor som man ska ha blommor i och några zinkkoner som ska stå i krukor utomhus..men ni får nog vänta ett tag på ett se dem i sitt rätta element för än ligger vintern..men har köpt några små vårlökar som jag ska sätta inomhus för att skynda på våren lite..var även en sväng på IKEA, där blev det ett par linnegardiner..några glasburkar och lite annat småtjafs..inget större i alla fall..

Fick i en annan liten affär inhandlat en uppstammad Rosmarin..måste ju leva upp till texten i köket nu..den ska få bo i en annan kruka bara..


Så nu bor den hemma hos mig Rosmarinus officinalis...Nu ska jag gå ut och avnjuta en lunch i form av thaimat med en god vän!

4 kommentarer:

mysiga heestrand sa...

Vad fint du gjort i köket med väggorden. Bloggen blev också jättefin med den nya bakgrunden.
Pallen från IKEA blev ju helt annorlunda med lite färg och Nr.
Ha en bra helg
Kram Marita i Heestrand

Vita rum sa...

Har tittat in hos din fina blogg och kommer gärna åter!! Ha en härlig vecka! Kram, Veronica.

Två systrar sa...

Hejsan!! Nu är ja hemma på svensk mark! Vad kul att du kikade in! Jag tycker att din idé med rosé vin är kanon!! Jättekul eftersom Rosé blivit ruskigt hippt igen! Och ett av mina favorit viner är ett Mousserande Rosé, En Italienare, kanske ngt för er om ni vill skåla i ngt festligare eller till er förrätt!! Rotari Rosé under 100 lappen på bolaget!! Testa Fantastisk!!! Tillvarmrätten bör ni bjuda på ngt lite kraftigare rose vin..Gärna till ljusare kött! Till efterrätten vet jag faktiskt inte..ska forska lite och se vad jag kan hitta som kan passa...har aldrig ätit den efterrätten! Det finns även rätt bra alkfria roséer på bolaget, det kan ju vara kul för de som inte vill ha alk av ngn anledn.
Om du vill tipsar jag gärna om bra roséer..lättare om jag har hela menyn med tillbehör! Vi hörs! Kram kram C

Anonym sa...

hej michelle :)
hoppas allt är bra med er!
tänkte bara höra med dig var du köpt(eller gjort) väggorden i köket och på stolarna. Jag har gjort om en gammal stol och vill gärna sätta nån text på men jag hittar inget fint.
hälsa karln din :)
mvh Sara & Anders