måndag 24 november 2008

proppen är löst...

för alla er som undrar hur det gick med översvämmningen i badrummet så gick det bra, det var totalt stopp i rören únder huset fast det är väl inte så konstigt att det blir så när huset har stått tomt i nästan 2 år samt att vattnet har varit avstängt i 3 månader under renoveringen..men det var skönt att det inte var något större problem i alla fall..
Har pyntat lite nu ikväll..satt upp en adventsstjärna samt lite annat pynt, jag har ju som sagt tjuvstartat lite..känner att jag behöver göra det för att hinna med.
Tycker att det är väldigt skönt om det är klart till helgen så man kan njuta utav den istället.
Om någon är intresserad så finns det en Mora Classic diskmaskinsavstängning till salu,
Ser ut som på bilden, fler bilder finnes om någon är intresserad, kontakta mig bara, den är helt ny i förpackning säljes pga dubbelköp för 600:- nypris ca 1000:-, mer bilder finns att få via mail.


Ett litet zinkhjärta som fick ett nytt hem på vitrinskåpet i köket..Denna fina adventsstake, fick jag av min goda vän H och hennes mor..den blev jättefin i fönstret, fick 2 st så jag har en till det andra fönstret också..
Imorgon hoppas jag att jag ska få TV installerat, dvs en parabol uppsatt, ska bli skönt efter en månad utan TV..nä natti på er där ute ..kram Michelle
2 kommentarer:

Home No.1 sa...

vad skönt=)att proppen är löst..

Fina bilder du visar upp !
KRAM!

angelo sa...

hej
oj vad fina bilder!!!! du har ett vackert hem...=)
kram pia