tisdag 18 november 2008

Drömkåken...

Är en ganska rolig film som jag har sett ett antal gånger..inte utan att jag började känna att som att jag bor i en själv sent igår kväll...det har varit lite stopp i avloppet i köket den senaste veckan, och det har inte hjälpt med diverse medel som finns i butiken mot detta utan det är nog något som sitter längre ner i rören ,men i badrummet har det inte varit något problem...tills i går kväll när jag stod i duschen och duschade i godan ro..när jag var klar märkte jag till min förvåning att hela badrummet var fyllt med vatten ända upp till tröskeln..det var precis på håret att det inte rann ut över kanten i hallen..efter mycket pust, stånk och stön, fick jag vattnet till att rinna ner som tur var..idag har rörmokaren varit här och han kommer tillbaka imorgon,, för att förhoppningsvis lösa det här hoppas jag..Jag borde sova för längesedan efter som jag ska upp och gå på kurs imorgon bitti, ikväll har jag varit på kursen del 1, jag har varit med och satt surdegar med Spelt på Lyckans stenugnsbageri i Tossene, och imorgon ska vi baka bröd med surdegarna hela dagen i vedeldad eldad ugn. De bakar allt ekologiskt och det är kul att få lära sig ngt nytt.
Kanske tar mig en liten tur till Lantz Möbler i Hunnebo och tar mig en kik om jag orkar imorgon..alltid kul att titta där även om det är svindyrt..
Den här fina grangirlangen fick en plats ovan för mitt fina väggfönster..
Kram Michelle

2 kommentarer:

mysiga heestrand sa...

Hej Michelle! Tack för kommentaren
Jag följer din blogg och vad som händer Dig. Tråkigt med stopp i avloppet, men det är sådant som händer i alla hus. Hoppas du tittar in till oss någon annan gång när du har bättre tid. Du är så välkommen när du än kommer. Torsdagen den 27 november har vi mingelparty kl 18 -21
Kram Marita o Camilla i Heestrand

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hittade hit via googlesök på adventspyssel. Vilket vackert hus ni har och vad mycket fint du visar!
kram
nina