onsdag 24 september 2008

Vilken utsikt..

Vilken underbar solnedgång ..tyvärr så är denna vackra vy från balkongen snart över för min del, eller över och över..jag kommer inte att ha denna utsikt från huset dit vi ska flytta som vi har haft i lägenheten, fast vi har ändå nära till vattnet så det är väl inte så farligt..


Nu till mitt inköp på Heestrands Interiör..ett fin "M" som i Michelle blev det och en vacker fransk sifon som jag har suktat efter...


I huset har vi fått sådana moderniteter som elektricitet idag och element..så det känns ju skönt att inte behöva frysa i vinter..
Imorgon kommer min älskling hem från Istanbul över helgen..mm... längtar efter honom..det känns som lyx att jag ska få krama honom..
Skickar en kram till alla er där ute..Michelle

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Michelle!
Jag surfade av en händelse in på din blogg - så himla kul! Det var ordet Häggvall som fångade mitt intresse... själv bor jag inte så långt ifrån, nämligen i Skalhamn! Och jag har butiken Casa Curiosa på Kungsgatan i Lysekil, undrar om du besökt mig nångång? Jag älskar shabby chic-stilen, det lantliga och vita. Om du vill maila mig så har jag casacuriosa@live.se Eller så kan du kolla på min hemsida www.casacuriosa.se

Lycka till med det nya huset! Det låter som en önskedröm att få ta tag i ett sådant projekt.... Jag kommer att följa din blogg med stort intresse - du ligger nu på min dagliga "checklista" över bloggar :))

Många hälsningar,
Monika