torsdag 11 augusti 2011

Mr and Mrs Collins


Hej kära bloggvänner...i mars månad så köpte jag tapeten Mr and Mrs Collins från Sandberg som jag skulle tapetsera i hallen, ja och den blev liggandes, kunde inte bestämma mig om jag ville ha upp den eller inte. Nåväl för 14 dagar sedan kom den upp i alla fall och jag blev nöjd får jag säga. Det är så otroligt liten yta det är bara över dörrposter och ner emellan men det är roligt att det händer något någonstans!




 Gammaldags skor, hattar, paraplyer och hängslen m.m. passar ju bra i en liten hall...


Fotografering på kvällstid ger inte det bästa ljuset...

men nu har ni i alla fall fått ett hum om hur det blev...
Idag har jag åkt till Oslo för att kose mig...ligger just nu på hotellrummet och ska strax sova, imorgon ska jag äntligen få gå på Home & Cottage och på Riviera Maison och förhoppningsvis njuta lite..strosa på Karl Johann och ha det super greit!

Natti, kram Michelle

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev väldigt bra med den tapeten i hallen!
/J

Anonym sa...

Hej, jag såg din hall & den är jättefin! Vilken av tapeterna Mr & Mrs Collins använde du? Den finns i stormönstrad & småmönstrad...
/Tess

Michelle´s Passion sa...

Hej Tess, jag har bara sett den i en storlek det fanns i alla fall bara en storlek när jag köpte den! I katalogen finns det bara en tapet, däremot finns det när bild som gör att den kanske ser större ut på vissa bilder!
Jag trivs jättemycket med den, Lycka till Michelle