söndag 1 augusti 2010

Uppdatering...

Hej på er...här kommer en liten sommarhälsning från oss och lille Mozart som är ute och smyger i rhododendronbusken...han är så gossig vår lilla katt..och busig...han passar i sitt namn för han är uppe och spatserar på pianot här hemma. Det har blivit dåligt med bloggande..men det var fullt upp veckan som var, jag var iväg och sjöng gospel tillsammans med Sanna Nielsen. i 2 dagar, det var riktig kul och ett jätteös... i veckan som kommer blir det altanbygge, samt lite bröllopsfix för en kompis som gifter sig på lördag, jag ska göra bröllopstårtan...så ska förbereda lite för den...

Idag så har min älskade make bjudit mig på Spa på Vann för att fira vår 1-åriga bröllopsdag...jag fick massage och så badade vi och hade det gott och avnjöt en god middag..tänk vad ett år går fort..

Dessa fina bilder har min älskade lillasyster tagit..hon är så duktig med kameran...
Foto: Fanny Bergman-Windahl
Foto: Fanny Bergman-Windahl
Kram på er Michelle

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till 1-åriga bröllopsdagen! Ni klarade det! Skojar....!
Er katt är så otroligt söt!
Mer bilder!
Angeta kramar

Anne-Lie sa...

Vilken fin bloggsida du har, hamnade här när jag googlade på Två Fröknar. Vilket vackert hus, jag firar också 1-är som fru 1 aug. Ska nämna för min man vad du fick i present! Önskar dig en skön fortsättning på sommaren, jag kommer att kika in då och då!
Anne-Lie

Familjen R sa...

Hej! Fastnade på din blogg efter att ha googlat efter hus från 1905.
Är i husletar/köpar tider och har hittat ett från 1905, som vi har förälskat oss i. Ert hus är verkligen såå fint. Precis samma stil som jag gillar. Lantligt och mysigt. Vitt och shabby chic, kan det bli bättre?
Hoppas man får se mer foton på renoveringen framöver. Jag kommer garanterat kolla in din blogg lite då och då. ;) Ska lägga till den på min blogglista =). H/ Malin