måndag 31 maj 2010

One more slice...

Så heter Leilas nya bok, och den har jag äntligen fått köpt idag, det bjuds på många smaskigheter i den kan jag lova...så det lär nog bli en del bakande i sommar kanske..
Det bjuds också på många vackra bilder..ikväll har det varit helt ljuvligt ute, helt vindstilla och ljummet...ni ska jag gå ut och njuta i trädgårdsgungan en stund och lyssna på fåglarna...sedan blir det sängen..kram Michelle

3 kommentarer:

fananda sa...

Hej. Har tittat in till din blogg några månader nu. Blev helt såld på den fina klinkern från Marrakechdesign....ska nu göra om en liten toa under en trapp och tänkte beställa stjärna vit..undrar hur ni har ytbehandlat era och hur det funkar...Tack för en mysig blogg.

Michelle´s Passion sa...

Hej, kul att du har hittat hit!
Golvet ska behandlas med vanlig såpa, jag använder vanlig skona gulsåpa.
Det är viktigt att du såpar dem 3 gånger innan fogning, annars kommer fogen att tränga igenom plattan. Sedan använder jag bara gulsåpa när jag tvättar golvet.
Golvet är jättevackert och skönt att gå på. Kartongerna med plattor kan innehålla stora färgskiftningar, men det ska vara så. Så bli inte förvånad.. på länken nedan står allt om behandlingen, Lycka till coh välkommen åter!
Michelle

http://www.marrakechdesign.se/tillverkningsprocess.html

Jessica sa...

Älskar kokböcker och att planera menyer men när det gäller bakning så tyvärr, får inte ihop det:(
Men det finns ett cafe i Uddevalla som bakar och har inrett efter hennes kokböcker. Där kan jag passa på att äta cupcake. Ha en fortsatt trevlig helg ute i solen. Jessica