onsdag 22 juli 2009

Kaoset i Häggvall..

Alla underbara bloggare med vackra vita & lantliga "Stylade "bilder..nu får ni hålla i er..för här kommer verkligheten hemma hos mig för tillfället..och den är allt annat än Shabby Chic..eller jo, den är bara "Shabby"..och den lär nog vara så ett tag framöver..regnet har strilat till och från idag, men jag har varit inne och bakat hela dagen så det har inte gjort så mycket för min del..både bullar har det blivit samt kuvertbröd som ska vara till bröllopet..så hela köket har varit belamrat med deg, plåtar samt en massa annat skräp..men doftat gott har det ju gjort!

J har haft en kompis här och de har gått lös på verandataket som var väldigt dåligt, men nu har det fått isolering ny panel, och ska få ny papp på sig..i det gamla taket gömde sig inte mindre än 3 st getingbon..gamla förstås..men vad de kan de små bina..bygga så fint och prydligt..Stentrappen till verandan har dragits fram lite så vi kommer åt att skrapa, och bakom trappen dolde sig dessa gamla glasflaskor..undra vem som har druckit i smyg..de verkade gamla för de såg handblåsta ut..de ska få sig en rengörning så småningom..

I sovrummet är det belamrat av diverse kassar med bröllopspyssel..nästa lördag är det dags..fattar inte att jag ska gifta mig..det känns helt overkligt, men samtidigt underbart..
och så här ser det ut på utsidan..hm.. ingen vacker syn..men om ni kikar in på bloggen om ett år eller 2 så kanske det ser bättre ut..haha..

Ja, så är min verklighet just nu..men som sagt..man ska inte klaga..det finns betydligt värre saker..men "dörren" står iaf fortfarande mot husväggen..
Kram Michelle

4 kommentarer:

Lotta sa...

hej Michelle,jaha du,börjar du bli nervös på riktigt nu?Nu närmar det sig med stormsteg.Men baket ser det ut som du redan klarat av.
Ja visst är jag intresserad av dina lakan,örngott och kudde.Men jag väntar gärna tills efter bröllopet om du känner dig stressad,mig passar det bäst på förmiddagarna.Ha en fin kväll.Kram/Lotta

Lotta sa...

GRATTIS OCH LYCKA TILL.Hoppas ni fått en oförglömlig dag.Många Lyckokramar Lotta

Maria/mamma med kamera sa...

Oj! ett sånt UNDERBART hus det kommer att bli!

Anonym sa...

Vilket flaskfynd! Är de rena nu?