tisdag 5 maj 2009

Min resa med Xtravaganza

Den 1 augusti går vårt bröllop av stapeln, och min klänning är för liten, det fattas ca 1 dm i ryggen. Har försökt att gå ner själv, har väl tagit några kilo men nu så står det still. Har därför bestämt mig att gå med i Xtravaganza. Ska köra deras helfart vilket innebär att jag kommer att dricka en måltidsersättning 3 ggr per dag tills jag har nått mitt delmål. Mitt första delmål är ju att få igen klänningen så klart, det andra får väl bli att det vore trevligt att få sy in den...

Så nu kommer några blogginlägg då och då att handla om min resa med Xtravaganza.
Jag som tidigare inte har gillat att tala om vad jag väger har nu bestämt för att blotta mig totalt på nätet, av den enkla anledningen att jag får fler som håller koll på mig..så att jag inte har en chans att fuska utan får mer press på mig och mer motivation att hålla mig till dieten.

Dag 1 Söndag 3/5

Vikt 93kilo
Midja 106 cm
Lår 51 cm
Byst 116 cm
Överarm 35 cm
Mage 107 cm


Dag 2

Har upptäckt att chokladtoffesmaken är nog min favorit, gick en långpromenad i fjälla och på kvällen var jag så hungrig att jag bäljade i mig vatten för att försöka dämpa hungern, man ska ju dricka 3-5 liter vatten per dag.

Dag 3

Jobbade hela dagen, var på mitt första gruppmöte på XV, vi pratade om mental träning och våra olika erfarenheter kring hel och halvfart i början.
Det blev ingen träning men imorgon efter jobbet tänkte jag träna på XV.
Har varit hungrig stora delar av dagen och magen kurrar som aldrig förr..men jag ska härda ut i hopp om att värsta hungern lägger sig snart..3-5 dagar brukar det ta..hoppas på det..
kram Michelle

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hej,ja lycka till med din viktminskning.Själv har jag påbörjat GI dieten i en vecka,men ska gå över till LCHF dieten eftersom jag älskar goda såser,kött,majonnäs m,m så passar den nog mig som hand i handske.Håller på att läsa in mig på det nu.Ha en fin kväll och hoppas träningen går bra i morgon.kramisar Lotta

Anonym sa...

Du är Bäst...Heja...Heja! Kram P

Michelle´s Passion sa...

Tack vad snälla ni är..kram Michelle

Hemma hos lilla mig sa...

Lycka till med din viktminskning.
Vilken härlig blogg du har.
Kommer gärna tillbaks.
Kram

maano sa...

du har jätte fina hemma :)