söndag 26 april 2009

Kärlek och vitsippor..

I torsdags så hade jag och min kärlek 1-årig förlovningsdag och idag är det 97 dagar tills vi skall gifta oss..tiden går så fort!
Jag fick en jättefin present av J..denna fina Dualit elvisp..många av er som känner mig tänker nog att vad ska hon med en köksmaskin till..men det kan man aldrig få för många av..jag blev iaf jätteglad, det hade jag inte väntat mig..



Jag hade däremot inte köpt ngn dyr present, men däremot en liten symbol vad mitt liv tillsammans med J innebär..och att det faktiskt bara är 97 dagar kvar tills början av resten av vårt liv tillsammans som man och hustru..



Idag har vi eldat upp 2 högar med ris, har även haft goda vänner här på lunch och efteråt tog vi en prommenad i skogen för att kolla på vitsipporna...de är som en enda stor, vit matta..så fint och vackert..det var som en sagoskog..


Hunden Milton ligger och njuter..dock så syns inte vitsipporna så bra på kortet..


Och efteråt lite fika...



I veckan hoppas jag att veranda golvet kommer vara lagt och klart..får hoppas på det..
Kram Michelle

1 kommentar:

Lotta sa...

Grattis till det första året!Du har väl ett måttband som är 97 dagar långt,så du kan klippa av en cm varje dag,och se hur fort det går.Hoppas vi får se en fin bild på brudklänningen senare.Kramisar Lotta