måndag 15 december 2008

God Jul och Gott nytt år...

Önskar jag er alla...för nu åker jag snart till Istanbul för att fira jul sedan blir det nyår i Jerusalem..så det blir en liten bloggpaus över jul och nyår nu.





Har väl inte blivit så täta blogginlägg det senaste, men har varit så otroligt trött, detta vintermörker tar på krafterna, så jag ser verkligen fram emot att få åka och vara tillsammans med min älskling nu över jul och nyår, inte har jag fått gjort speciellt mycket hemma heller så det har inte funnits så mycket att fota, men hoppas att ha med mig nya krafter tillbaka när jag kommer hem så jag kan sätta igång med lite projekt..
Måste säga att jag är inte mycket för plastgran utan föredrar äkta vara, men om jag av någon anledning skulle behöva ha en så vill jag ha denna amerikanska plastgran a`la "Disney" modell.
Till och med de äkta granarna ser ut så här i USA, förstår inte hur de gör, de måsta vara genmanipulerade eller något, lite annat än våra glesa granar vi har här hemma i svedala...mer amerikanska granar åt svenska folket...
God Jul på er Kram Michelle

4 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej vilken härlig gran!!!
Och God Jul och Gott Nytt År på dig ha det så härligt, på återseende=)
Stor kram Annica.

mysiga heestrand sa...

God Jul önskar
Marita & Camilla i Heestrand
Det låter härligt att fira jul på varmare breddgrader

mysiga heestrand sa...

God Jul önskar
Marita & Camilla i Heestrand
Låter härligt att fira jul på varmare breddgrader

i Emmas vita hem sa...

Hej Michelle! Jag känner igen mig i tröttheten man har när det är mörkt hela tiden. Vad skönt för dig att få komma på varmare breddgrader, hoppas du har det härligt och njut av ledigheten!
Kramar Emma