söndag 14 september 2008

Saknar min älskling

Idag har jag kört iväg min darling till flygplatsen...saknar honom redan..det känns väldigt konstigt att han ska åka tillbaka till Istanbul och inte jag, att jag ska vara kvar här hemma hela hösten, men jag har lite tur iaf...han kommer hem igen redan nästa torsdag över helgen...så jag behöver ju inte sörja så värst länge och dessutom så lär jag ha fullt upp här hemma. Målaren ska börja bredspackla väggarna och sätta upp tapet så att jag kan börja måla sedan, imorgon ska jag försöka att städa upp i köket och få upp hyllplanen i skåpen och dammsuga upp allt sågspån, sedan kommer golvkillen och slipar golven dvore helt klart,,men däremot kommer inte snickarna att vara där på ett tag för de är på ett annat jobb, men det är väl bara till att gilla läget och stå ut..skulle önska bara att köket vore helt klart, men icke..det kan inte kaklas ännu eftersom vi väntar på 2 köksskåp som var transportskadade.
Nu ska jag lägga mig och läsa en härlig tidning med massa ljuvlig inredning..natti..kram Michelle

1 kommentar:

i Emmas vita hem sa...

Hej Michelle :)
Tackar så mycket för dom fina och värmande orden!
Din sida är helt ny för mig, och jag kommer att kika in igen, för det verkar ju jättespännande att få följa med er i ert renoveringsprojekt.
Vi har själva varit i smma situation och är väl delvis fortfarande. När vi först flyttade in hade vi ingenting riktigt klart. Alt var kaos. Men dagarna går och nu ett år efter börjar bitarna falla på plats.
Jag lovar dig att det känns lättare för var dag som går och för vart rum som blir klart. Erat kök kommer att bli jättevackert. Jag ser det :) Du verkar ha mycket god smak!
Många kramar Emma