tisdag 2 september 2008

Lite shopping..

Nu har jag shoppat lite igen...huset är nästan som ett tomt skal och jag tänker nästan bara på insidan,..men det är väl för att jag längtar efter att få göra iordning fast det lär nog dröja ett tag ..

Jag har i alla fall handlat lite saker på Davida toapappershållare 2 tvålpumpar, en till köket och en till badrummet, lite hyllkonsoller allt från Bloomingville samt några småkors.

Idag tog jag även en liten snabb tur till 2 Fröknar igen, de hade fått in mycket nytt och jag handlade en jättefin roskudde, en korg och en "typ anslagstavla" i trådslöjd samt en kungakrona.

Skulle kunnat handlat massor mer..men får väl åka dit snart igen. Finns så mycket man vill ha men man kan ju inte bara handla hela tiden även om man skulle vilja. Nu ska jag läsa lite på mina favoritbloggar och uppdatera mig i bloggvärlden...TJING,,

2 kommentarer:

Vaniljdrömmar sa...

Hej!
Har kikat in på din fina blogg ibland men har inte lämnat något spår efter mig. Gillar din blogg, det skall bli jätte roligt att följa eran renovering av de fina huset som ni har. Fina saker som du har inhandlat :-) köpte också en anslagstavla i trådslöjd härom dagen.
Hälsningar Helene

Philura sa...

Hej!

Vilka renoveringsbilder du bjuder på ! Vilket jobb! Duktiga ni!
Fina inköp du gjort.
Hälsningar Cathrine