onsdag 2 juli 2008

Kreditkortet glöder!!


Just nu befinner jag mig i Jerusalem tillsammans med min sambo. Säger bara att det är tur det finns internet!! För att försöka styra upp ett totalrenoveringsprojekt när man inte är på hemmaplan är inte alltid så lätt.

Men nu har vi iaf ordnat med det mesta så att det finns alla grejer hemma när hantverkarna kommer. Köket är beställt och klart, kakel till badrummet, vår underbart fina (& dyra!!) dusch från Sanova, handfat & toalett. Så det börjar att arta sig till att det kan bli ett hem så småningom. Börjar riktigt att längta hem nu så jag får börja att greja, gå på loppisar & måla om...

Mitt inredningsbehov har stått på sparlåga sedan i Januari eftersom man har bott i en färdigmöblerad lägenhet i Istanbul det senaste halvåret, fast jag ska inte klaga, det har varit helt fantastiskt att upptäcka denna enormt stora stad. Med tanke på att min älskade ska vara kvar där nere fram till Jul, så är det nog bra att jag kommer ha häcken full där hemma med renovering och nyt jobb, så då kanske man inte hinner att längta riktigt lika mycket, fast jag kommer ju att åka ner och hälsa på honom förstås.

Inga kommentarer: